Αρχική Σελίδα

Burgeon Sports Facilities Co., Limited Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Burgeon Sports Facilities Co., Limited Πιστοποιήσεις
Κίνα Burgeon Sports Facilities Co., Limited Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Σας ευχαριστώ για την ανεκτίμητη υποστήριξη και τη γρήγορη απάντηση από τον αθλητισμό μπουμπουκιών. Το επάγγελμά σας

—— Andrew Τζόουνς

Είναι πολύ συμπαθητικό να εργαστεί με τον αθλητισμό μπουμπουκιών. Ευχαριστίες για την καλή υπηρεσία σας και εκτιμώ πραγματικά την υποστήριξή σας.

—— Martin Νταίηβις

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Αθλητισμός μπουμπουκιών εξειδικευμένος στο εισελκόμενο/τηλεσκοπικό σύστημα διατάξεων θέσεων, τους υπαίθριους λευκαντές και τη διάταξη θέσεων σταδίων που έχουμε σχεδιάσει, έχουμε κατασκευάσει και έχουμε κατασκευάσει. Κάθε μέρος των προϊόντων μας σχεδιάζεται στο εσωτερικό. Χρησιμοποιούμε τις πιό πρόσφατες τεχνολογίες στο σχεδιασμό και τη διαμόρφωση των γραμμών παραγωγής μας. Έξυπνες τεχνολογίες που να είστε στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας μας.

  Burgeon Sports Facilities Co., Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 • OEM / ODM

  Ο αθλητισμός μπουμπουκιών παρέχει OEM/ODM και τις προσαρμοσμένες να καθίσει λύσεις.

   

  _πλούσιος εμπειρία διάταξη θέσεων Filed. Οι προι4στάμενοι μπουμπουκιών έχουν πάνω από 20 έτη εμπειρίας κάθε μια που περιλαμβάνεται στο σχέδιο, την κατασκευή, τις πωλήσεις & την εγκατάσταση ποικίλης λύσης διατάξεων θέσεων. Όλο το προσωπικό μας είναι καλά-έμπειροι άνθρωποι.

  Ομάδα Profeesional. Στηργμένος στην αποδεδειγμένη εμπειρία της, η ομάδα μας θα ακολουθήσει το πρόγραμμά σας κατευθείαν από το αρχικό στάδιο της ανάγκης σας στην τελική ολοκλήρωση. Εξασφαλίστε ότι ξέρετε τι παίρνετε.

  Υψηλός - ποιοτικό προϊόν. Επιθεωρήσεις ποιοτικού ελέγχου σε όλα τα στάδια κατασκευής σε όλα τα προϊόντα μας. Όλο το προϊόν συμμορφώνεται με τα EN πρότυπα.

  Αναφορά προγράμματος. Συνήθως του projecta μας είναι στην Ωκεανία, τη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη, τόσο καλή ποιότητα αλλά ελκυστική τιμή.

  • Burgeon Sports Facilities Co., Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0
 • Ε & Α

  Ο αθλητισμός μπουμπουκιών έχει μια καινοτόμο ομάδα Ε&Α.

  Κατέχουμε τις τρισδιάστατες τεχνολογίες διαμόρφωσής μας, έτσι όλα τα νέα μέρη μπορούν να παραχθούν και να εξεταστούν πριν από την εισαγωγή στις μονάδες. Συνεργασμένο με τη ερευνητική ομάδα της κινεζικής ακαδημίας του κλάδου Shenzhen επιστημών, το μπουμπούκι έλυσε τα δομικά προβλήματα των τηλεσκοπικών βημάτων που έκαναν ένα νέο βήμα στην ανάπτυξη συστήματος διατάξεων θέσεων ήρεμης και ομαλής λειτουργίας μας του εισελκόμενου. Και successufly λάβαμε το πιστοποιητικό διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και περάσαμε τη δοκιμή πιστοποίησης CE της ΕΕ.

   

  Η ομάδα μπουμπουκιών δεσμευμένη στην έρευνα λύσεων διατάξεων θέσεων και εμπλουτίζει συνεχώς τη σειρά producrt μας. Το προϊόν μας περιλαμβάνει την εισελκόμενη διάταξη θέσεων, το κάθισμα σταδίων καθώς επίσης και τα bleahcers αργιλίου. Κάθε ταξινόμηση καλύπτει πολλούς τύπους διατάξεων θέσεων. Εργαζόμαστε ακόμα και πιστεύουμε ότι θα υπάρξει ένας που σας ενδιαφέρουν.

  Burgeon Sports Facilities Co., Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Burgeon Sports Facilities Co., Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Jane

Φαξ: 86-755-84501390

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)