Αρχική Σελίδα

Burgeon Sports Facilities Co., Limited

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. αθλητικής δυνατότητας μπουμπουκιών (Shenzhen), ΕΠΕ είναι προμηθευτές μιας επαγγελματικοί διατάξεων θέσεων λύσης στην Κίνα. Αφιερώσαμε στην παράδοση της ποιότητας, της αξίας και της υπηρεσίας. Οι προι4στάμενοι έχουν πάνω από 20 έτη εμπειρίας κάθε μια που περιλαμβάνεται στο σχέδιο, την κατασκευή, τις πωλήσεις και την εγκατάσταση της ποικιλίας της λύσης διατάξεων θέσεων.

 

Το μπουμπούκι ειδικεύεται στο εισελκόμενο/τηλεσκοπικό σύστημα διατάξεων θέσεων, τους υπαίθριους λευκαντές και τη διάταξη θέσεων σταδίων που έχουμε σχεδιάσει, έχουμε κατασκευάσει και έχουμε κατασκευάσει. Κάθε μέρος των προϊόντων μας σχεδιάζεται στο εσωτερικό. Όλο το προσωπικό μας είναι καλά-οι άνθρωποι. Χρησιμοποιούμε τις πιό πρόσφατες τεχνολογίες στο σχεδιασμό και τη διαμόρφωση των γραμμών παραγωγής μας. Έξυπνες τεχνολογίες που να είστε στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας μας.

 

Κίνα Burgeon Sports Facilities Co., Limited Εταιρικό Προφίλ 0

 

Η προσοχή μας στη λεπτομέρεια, οι μικρές λεπτομέρειες μπορεί να κάνει μια τεράστια διαφορά στο τέλος της ημέρας. Κατέχουμε τις τρισδιάστατες τεχνολογίες διαμόρφωσής μας, έτσι όλα τα νέα μέρη μπορούν να παραχθούν και να εξεταστούν πριν από την εισαγωγή στα untis. Μας δίνει τις ικανότητες να είναι πιό εύκαμπτο από άλλους κατασκευαστές.

 

Όχι όλοι τα συστήματα και οι προμηθευτές είναι οι ίδιοι. Ξέρουμε πώς να παρέχουμε ο προσαρμοστής λύσεων διατάξεων θέσεων η ανάγκη σας και η ειδική απαίτηση πλανίζετε. Εξασφαλίστε ότι ξέρετε τι παίρνετε. Εκτιμούμε τη φήμη, τα προϊόντα και τις σχέσεις πελατών μας.

 

Στηργμένος στην αποδεδειγμένη εμπειρία της, η ομάδα μας θα ακολουθήσει τα προγράμματά σας κατευθείαν από το αρχικό στάδιο της ανάγκης σας στην τελική ολοκλήρωση.

 

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η Co. αθλητικής δυνατότητας μπουμπουκιών (Shenzhen), ΕΠΕ εξειδικευμένο στο σχέδιο, κατασκευή, εγκαθιστά και μετά από τις υπηρεσίες πωλήσεων στο εισελκόμενο/τηλεσκοπικό σύστημα διατάξεων θέσεων, η διοίκηση μας έχει περιλήφθουν στον τομέα διατάξεων θέσεων σταδίων για πάνω από 20 έτη.

Η ιδέα του μπουμπουκιού είναι ότι δεν θα παράσχουμε ποτέ το προϊόν έκπτωσης ποιότητας και υπηρεσιών στους συνεργάτες μας. Προκειμένου να προσαρμοστεί στην ανάπτυξη η τάση της σύγχρονης αθλητικής αίθουσας και να συναντηθεί οι ανάγκες των πελατών, το μπουμπούκι μαθαίνει συνεχώς και εισάγει τις νέες τεχνολογίες που συνδυάζουν με τις παραδοσιακές μεθόδους στο upgarde το σύστημα διατάξεων θέσεών μας και μεγιστοποιεί τη χρήση του διαστήματος, όπως τα εισελκόμενα συστήματα διατάξεων θέσεών μας. Τα έξυπνα techologies να είστε στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας μας.

Το Bugeon έχει κάνει πολλά προγράμματα παγκοσμίως και παίρνει ένα αγαθό παρατηρεί από τον πελάτη μας. Εκτιμούμε πάντα τη φήμη, τα προϊόντα και τις σχέσεις πελατών μας.

 

 

 

Burgeon Sports Facilities Co., Limited Burgeon Sports Facilities Co., Limited Burgeon Sports Facilities Co., Limited Burgeon Sports Facilities Co., Limited Burgeon Sports Facilities Co., Limited Burgeon Sports Facilities Co., Limited Burgeon Sports Facilities Co., Limited
1 2 3 4 5 6 7
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : Αθλητισμός μπουμπουκιών

Αριθμός Υπαλλήλων : 120~150

Ετήσιες πωλήσεις : 3000000-5000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2010

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Burgeon Sports Facilities Co., Limited Πιστοποιήσεις Κίνα Burgeon Sports Facilities Co., Limited Πιστοποιήσεις Κίνα Burgeon Sports Facilities Co., Limited Πιστοποιήσεις Κίνα Burgeon Sports Facilities Co., Limited Πιστοποιήσεις